The Definitive Guide to su kaçağı tespit

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da 1 yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Termal kamera ile su tesisatının geçtiği alan tespit edilir ve ardından akustik dinleme cihazı ile tekrar gerekli kontroller sağlanır. Böylelikle su sızıntısını noktasal olarak tespit etmiş oluruz.

Bu durum rahatsız edici ve sinir bozucu durumları da beraberinde getirerek tartışamaya neden olur. Bunu anlamanın ustaca bir yolu vardır. Bina havalandırmasına bakarak suyun en yoğun ıslak ve damlayan yeri hangi daireye denk ise sorunun o dairede olması %99 dur. Su kaçağının hangi daireden kaynaklandığından emin olmaz iseniz uzman servis isteyin.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to find the most effective YouTube encounter and our most current options. Learn more

Pimaş İçi Kaçak Bulmada Kullanılan Tesisat Kamerası: Kamera pis su dediğimiz pimaşlardan rögara giden kullanım suyu yani pis su tesisatı kaçaklarının bulunmasında en büyük yardımcımızdır.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Su kaçağı tespiti kadar önemli olan bir diğer konu su tesisatçısı da tespit edilen sızıntının tamir edilmesidir. Profesyonel su tesisatçıları, tespit edilen su sızıntısının nedenini belirler ve gerekli onarımları hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirirler.

Tadilat fiyatları yapılan çalışmalara göre değişmektedir. Temiz su borularında ve kalorifer borularında ufak çaplı su kaçağı tespit tadilatlar söz konusuysa su kaçak tespiti yapan ekip tadilat fiyatını belirterek hemen tadilatı yapar.

Verilen fiyatlar standart olup, geçerli yapılan pazarlık ve indirim kampanyaları dışındaki net fiyatlarımızdır. Su Kaçağı Nedir / Nasıl Anlarız ?

Termal Kamera Cihazları : Termal kameralar, ısıya duyarlı olup en ufak ısıyı algılayabilir. Genellikle kalorifer tesisatları ve sıcak su tesisatlarında kullanılan bu cihazlar boruların zemin altından, duvardan geçişini görüntülenmesini sağlar.

Su tüketimini evimizin hemen hemen her alanında kullanırız. Bundan dolayı her alanda su kaçağı sorunu çıkabilmektedir bu kimi zaman mutfak dolabının altı su kaçağı tespiti kimi zaman tuvalet veya duşa kabin altı gibi alanlarda su kaçağı problemi ile karşılaşılmaktadır.

Pahalı su kaçak tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, ucuz cihaz kullanan ama su kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde olabilir.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu su kaçak tespiti mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Bir binadaki su kaçağını bulmak su kaçağı tespiti eskiden zahmetli ve masraflı bir işti. Duvarların kırılması ve su sızdıran borunun aranması birçAlright sorunu da beraberinde getiriyordu. Teknolojiyle birlikte artworkık bu işlem tarih oldu. Termal su kaçağı tespit cihazlarıyla duvarları kırmadan borular görünebiliyor ve su akışının regular olup olmadığı rahatlıkla tespit edilebiliyor.

Report this wiki page